shehealsearth
rewildingpodcast

Episode 1: Embodiment en wat het betekent om een belichaamd leven te leiden.

In deze eerste aflevering praat ik over embodiment, belichaming. Waarom het belangrijk is, wat het betekent om belichaamd te leven en waarom belichaming op dit moment zo belangrijk is in de wereld. Het is een onderwerp wat letterlijk alles in mijn lichaam wakker maakt als ik erover praat. Ik daag de huidige fundering van onze samenleving uit, die ervan uit gaat dat ‘I think, therefore I am’ en leg uit hoe we een meer belichaamd bestaan kunnen leiden, waarin er ruimte is voor het lichaam, voor het donker, voor het onbewuste en voor de ziel.
Je kunt me volgen op instagram: @shehealsearth Wil je met mij werken? Ik werk als holistisch coach en gids vrouwen in een diepere relatie met zichzelf, met hun lichaam en hun innerlijke wijsheid. Binnenkort openen de deuren van het programma The Embodied Woman. Dit is een transformatieve journey die gaat over het belichamen van je vrouwelijke zachtheid en kracht, op een authentieke manier die bij jou past. Lees hier meer over op mijn website: https://www.simoneverkaik.com/